Coen Vermeeren

Podcast met Marcel Messing

maxresdefault

In het weekeinde dat Jorn Luka een interview deed met mij, interviewde hij ook in Zuid-Frankrijk ook Marcel Messing – filosoof, antropoloog en vergelijkend godsdienstwetenschapper.

Het werd een buitengewoon belangrijk interview voor deze tijd, waarin Messing ook in gaat op de buitenaardse aanwezigheid – niet alleen van nu, maar al millenia. Als geen ander weet hij verbanden te leggen uit de oude geschriften van alle menselijke culturen en de diverse filosofische, wetenschappelijke, geschiedkundige en economische stromingen.

Adembenemend, maar wel heel veel voor wie hier nog nooit van gehoord heeft.

Zijn boek (bestseller) ‘Worden Wij Wakker’ uit 2006 was lange tijd out of print, maar vanwege de enorme belangstelling en de woekerprijzen (tot wel 129,50 Euro) die er voor een 2e-handsje voor gevraagd werden, is het gelukkig opnieuw uitgegeven. Ik zet WORDEN WIJ WAKKER 2021 ook in mijn webshop! Messing voorspelt (nee weet uit diepgaand onderzoek!) in WWW 2006 wat er toen stond te gebeuren en waar we nu midden in zitten.

Messing citeert de Boeddha: “Onwetendheid is de grootste ‘zonde’ van de mensheid.”

Informeer jezelf dus! Heel veel wijsheid en inspiratie bij dit interview!

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.