Coen Vermeeren

Jesse Ventura en Steven Greer – interview

Jesse Ventura Steven Greer RT

In een interview met Jesse Ventura en Steven Greer, bespreekt RT het geheime ruimteprogramma van de VS.

De voormalig gouverneur en complotonderzoeker Jesse Ventura (66), die al jarenlang een veelbekeken tv-programma heeft over complotten, vreest voor het aansturen op een full blown ruimteoorlog.

Vetura roept op tot samenwerking met de Russen en de Chinezen voor een vreedzaam onderzoek naar de ruimte. Ruimteonderzoek moet ten goede komen aan de hele planetaire samenleving.

Het verhaal van Steven Greer (Disclosure Project) kan het beste worden begrepen uit de trending Documentaire Unacknowledged. Zijn twee belangrijkste boodschappen zijn: – we hebben al tientallen jaren contact met vreedzame buitenaardse bezoekers, en – dat wordt geheimgehouden door de deep state, om zijn eigen belangen te beschermen.

Die belangen zijn o.a. dat de technologien van de zogenaamde ufo’s laat zien dat we geen fossiele brandstoffen nodig hebben, en dat we door de ruimte kunnen reizen met ongekende snelheden (supraluminaal).

 

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.