Coen Vermeeren

Marcel Messing voor de derde keer bij Jorn Luka in The Trueman Show

002

Voor deze 58ste aflevering is Jorn Luka met zijn team voor de derde keer afgereisd naar de Franse Pyreneeën om op bezoek te gaan bij Marcel Messing.

Jorn vertelt: “De man die ik inmiddels toch wel als mijn leermeester mag bestempelen. 25 uur in de auto in 48 uur tijd. En het was het helemaal waard, zoals altijd.

Marcel belt mij geregeld op om te vragen hoe het met me gaat en mij te vertellen over nieuw onderzoek dat hij heeft gedaan of mij op de hoogte te houden over bijvoorbeeld nieuwe boeken die hij aan het schrijven is. Soms komt er zoiets interessants naar boven waarop we besluiten dat het weer tijd is voor een nieuwe podcast. Zo bespraken we dit keer het fenomeen chemtrails, het klimaat, de binnenaarde, de Annunaki, CERN, het spel van incarneren, de weg naar echte bevrijding, de weg naar binnen en nog veel meer.”

 

 

 

 

 

 

 

 

“Op het einde van ons gesprek leest Marcel een stuk voor uit zijn boek genaamd “Het Woud der Inwijding”. Dit is zeer recent herschreven en wordt opnieuw uitgebracht.

Iedere reis naar Marcel is voor mij een hele bijzondere. Op de eerste plaats omdat ik ontzettend veel leer, maar ook omdat het me iedere keer weer te inspireren op een nieuwe manier. Hoop dat het jullie ook mag inspireren!”

Marcel bespreekt tijdens het interview ook de boeken van Radu Cinamar. Veel kijkplezier!

De uitzending is te bekijken via deze link.

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.