Coen Vermeeren

“Buitenaards leven steeds waarschijnlijker”

Schermafbeelding 2023-04-16 om 12.40.51

“Worden we voorbereid?” Die vraag wordt mij steeds vaker gesteld en het antwoord is ‘Ja!’ De vraag is alleen ‘Waarop?’

Er zijn twee smaken wat dat betreft: 1. gebaseerd op eerlijke, of | 2. op valse informatie.

De eerste gaat over de informatie dat ‘we’ al heel lang contact hebben met buitenaardse beschavingen. De tweede over het feit dat dat niet zo is, maar dat we op dit moment over kennis zouden beschikken dat we zullen worden aangevallen. Dat laatste gebeurt dan door de slechterikken onder de intergalactische medebewoners, uiteraard, én, omdat zij hier kunnen komen van ver weg, zijn zij technisch geavanceerder en daarom moeten we ons onder één wereldregering verenigen, anders redden we het niet…

Feit is dat we al lang – al heel lang – buitenaardse bemoeienis hebben op onze planeet. Dan praat je niet over een ontmoeting tussen de Amerikaanse president Eisenhower met Greys in 1954, dat is een feit, maar over een ET-interventie van op zijn minst vele duizenden jaren geleden. Van dat laatste ondervinden we nog altijd de naweeën, maar dat is een andere verhaal.

Die zogenaamde One World of New World Order, is ook nog altijd niet van tafel. NASA raketbouwer Wernher von Braun waarschuwde ons al voor de Fake Alien Invasion, als laatste troefkaart van de wereld elite om ons – de mensheid – onder die zo door hen gewenste één wereldregering te krijgen. Dat zouden ze doen met behulp van nagebouwde ufootjes – die van het type dat ze in 1947 in de woestijn van New Mexico, bij het plaatsje Roswell, hebben aangetroffen o.a., aangevuld met wat latere updates…

Maar, en daar komt de aap uit de mouw, vooral door middel van geavanceerde holografische technologie. Hoe geavanceerd die is of kan zijn, wordt duidelijk uit de volgende filmpjes.

En bedenk: ‘ze’ zijn altijd verder met een technologie dan wat wij mogen zien.

We moeten de komende tijd dus een beetje oppassen. In dat kader is het interessant om te kijken hoe de Nederlandse bevolking wordt ‘gemasseerd’. Want er moet na jaren van ontkenning, disinformatie en ridiculisering natuurlijk wel een inhaalslagje worden gemaakt. Ik denk overigens dat dat laatste vooral voor het meest hoogopgeleide deel der natie geldt. iedereen met een paar functionerende voelsprieten heeft al lang gezien dat ET/ufo’s een zeer belangrijk en reëel topic is.

In elk geval mag het FD (Financieel Dagblad met meneer Dröge) een heus artikel plaatsen met de spannende titel “Pentagon en Amerikaanse wetenschappers nemen mogelijkheid buitenaards leven steeds serieuzer”. De tussenkop is interessanter: “Je zou bijna denken dat de geesten rijp worden gemaakt voor een sensationele aankondiging”.

Je zou het bijna denken, inderdaad.

In mijn webshop o.a. de meest interessante 100 ufo-dossiers van de afgelopen 100 jaar!

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.