Coen Vermeeren

Coen Vermeeren in het KRO/NCRV programma de Reünie

Reunie 1

Eind vorig jaar werd ik benaderd door het programma de Reünie. Even goed nagedacht en toen gezien dat het een zeer sympathiek programma is en dus besloten om mee te doen. Bovendien een uitgelezen kans om oud-klasgenoten weer eens te zien en te spreken. We worden dit jaar immers allemaal 55, dus waar zijn die 40 jaar gebleven?

Nu gaat dat niet over een nacht ijs. Dus een paar uitvoerige gesprekken volgden. De sympathie van beide kanten groeide dus we gingen ervoor. Maar dan, hoe krijg je je oud-klasgenoten zover? Niet iedereen houdt ervan om op TV te komen. Uiteindelijk deden ze, na wat tegenstribbelen door vooral de mannen, allemaal mee.

We waren de eerste groep met de nieuwe presentatrice Anita Witzier. Dat ging goed in de 200ste opname van het programma (niet de 200ste uitzending overigens, want die volgorde werd pas later bepaald). Daarvoor kwam er nog een filmcrew bij mij thuis filmen, een interview door Ajouad el Miloudi. Diepe gesprekken volgden…

De uitzenddatum was 7 december, het resultaat superleuk!

Coen Vermeeren in de Reunie – 7 december 2017

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.