Coen Vermeeren

BEWIJS – 9/11 Fysiek Onmogelijk

Schermafbeelding 2018-01-29 om 13.48.33

Als je ooit overtuigd wil worden van de onmogelijkheid van het instorten van de Twin Towers, dan is dit de video die je moet zien. Inmiddels zagen meer dan 1 miljoen mensen hoe Jonathan H. Cole de totale wetenschappelijke (ingenieurs)wereld te kakken zet. Met huis-tuin-en-keuken gereedschap laat hij zien hoe basale ingenieurswetenschap eruit ziet. Het experiment is altijd leidend boven het computermodel. Er is geen enkel – géén enkel – experiment uitgevoerd na aanleiding van het instorten van de meest iconische torens in de wereld. Iedereen loopt met een grote boog om de olifant in de kamer heen: de torens konden niet instorten op de manier waarop ons dat verteld is! 

EENVOUDIGE NATUURKUNDE

De principes van de natuurkunde gelden altijd en overal. Althans, in theorie. In de praktijk wordt de moderne natuurkunde beïnvloed door politiek en economie.

Iemand die daar geen last van heeft is de eerlijke onderzoeker die onbetaald en onbemind zijn onderzoek doet naar belangrijke zaken. 9/11 bijvoorbeeld. Immers dat heeft onze wereld voorgoed en voor altijd negatief beïnvloed. Niet onbelangrijk dus om een beetje te begrijpen hoe dat tot stand is gekomen.

Hoewel de meeste mensen natuurkunde op de middelbare school lieten vallen, kan iedereen het volgende filmpje begrijpen. En ik raad je aan om het helemaal uit te kijken:

Het problematische van deze basiskennis bouwkunde is dat het genegeerd wordt door de hele wetenschappelijke wereld. Gelukkig wordt er nog altijd gebruik van gemaakt, anders konden we geen bruggen, dijken, gebouwen en vliegtuigen gebruiken. Maar voor wat betreft de aanslagen van 9/11 en de instoring van WTC 1, 2 én 7, is dit onderwerp taboe.

Dit filmpje laat echter zien dat alles wat er ons officieel over is verteld niet klopt. En iedereen, werkelijk iedereen kan dat zelf zien. Door die leugens is de wereld echter in de greep gekomen van een kleine groep belanghebbenden die het niet goed met ons voor hebben. De belangrijkste gebeurtenissen die 9/11 mogelijk maakte:

  • de invoering van de Patriot Act nam ons allerlei vrijheden af – progressief
  • bij de oorlogen in Afghanistan en Irak zijn miljoenen onschuldigen gedood
  • overheden kunnen liegen en komen daar kennelijk mee weg
  • de politiek en de wetenschap zwijgt, wereldwijd

En dat is de reden dat we het nog steeds over 9/11 moeten hebben. Want als we deze leugen blijven accepteren, is het dan niet zo dat wij als samenleving de …. krijgen die we verdienen?? [en voor kan men willekeurig invullen: leiders, politici, bankiers, ondernemers, en helaas ook ingenieurs….]

9/11 COMPLEX 

Voor mensen die meer willen weten over de absurditeiten van het officiële verhaal van de aanslagen van 9/11 schreef ik een dik, maar wel toegankelijk boek. Gezien de reacties erop, staan hier minder onwaarheden in dan in menig textboek van de huidige middelbare scholen en (technische) vervolgopleidingen… Misschien een leuk cadeau, ook voor uw kinderen en kleinkinderen die 9/11 niet hebben meegemaakt?!

Overal te koop, maar ook in mijn eigen webwinkeltje!

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.