Coen Vermeeren

Het UFO-Disclosure Project: Hoe een arts de wereld voorbereidde op buitenaards contact – Coen Vermeeren

Honderden UFO-getuigen werden in de jaren ‘90 verzameld onder de naam ‘Disclosure Project’ door Steven Greer. Onder de getuigen bevonden zich talloze goed getrainde waarnemers, waaronder Edgar Mitchell.

Beschrijving

Honderden UFO-getuigen werden in de jaren ‘90 verzameld onder de naam ‘Disclosure Project’ door Steven Greer. Onder de getuigen bevonden zich talloze goed getrainde waarnemers, zoals militairen, zowel burger- als militaire piloten, luchtverkeersleiders en zelfs astronauten, waaronder Edgar Mitchell, de zesde man op de Maan. De militaire getuigen varieerden van hoge officieren, zoals generaals en admiraals, tot lagere rangen in alle onderdelen van de strijdkrachten: marine, luchtmacht en landmacht. UFO-getuigen kwamen niet alleen uit westerse maar ook uit niet-westerse landen, waaronder Rusland. Velen hadden toegang tot de meest vertrouwelijke staatsgeheimen.

In mei 2001 hield Greer samen met twintig UFO-getuigen een indrukwekkende persconferentie in Washington DC. Alle aanwezigen verklaarden onder ede bereid te zijn om voor het Amerikaanse Congres te getuigen over wat ze wisten. Dat gebeurde niet. Het zou tot juli 2023 duren voordat UFO-getuigen voor het eerst onder ede voor het Congres mochten getuigen. De schat aan informatie in het Disclosure Project is op dit moment relevanter dan ooit.

Extra informatie

Extra informatie

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.