Coen Vermeeren

Percepties van een Vrijdenker – David Icke

Vierde druk januari 2022 In dit zeer actuele boek brengt Icke versneld enorme aantallen mensen wereldwijd op de hoogte van het grote plan van de elite – die hij de Cult noemt – om de mensheid te onderwerpen. Alle actuele crises – naast covid en de algemene gezondheidscrisis, ook die met betrekking tot klimaat, economie, migratie, religie en wetenschap – zijn gepland en moeten uiteindelijk leiden tot een globale controlestaat.

Beschrijving

Vierde druk binnen een maand

Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven. In een tijd waarin het woord ‘complotdenker’ een wapen was in de strijd tegen de waarheid, wist David Icke vanaf het allereerste moment waarop hij begon te spreken, nu 30 jaar geleden, exact te voorspellen wat er zou gaan gebeuren, waarom en hoe. Nu, tijdens de covid-crisis, blijkt dat steeds meer mensen zijn boeken willen lezen omdat ze, net als hij, in staat zijn om op een andere manier naar wereldgebeurtenissen te kijken en zo een Vrijdenker kunnen worden.

In dit zeer actuele boek brengt Icke versneld enorme aantallen mensen wereldwijd op de hoogte van het grote plan van de elite – die hij de Cult noemt – om de mensheid te onderwerpen. Alle actuele crises – naast covid en de algemene gezondheidscrisis, ook die met betrekking tot klimaat, economie, migratie, religie en wetenschap – zijn gepland en moeten uiteindelijk leiden tot een globale controlestaat. ‘In 2030’, zo zegt het World Economic Forum – een Cult-organisatie – ‘bezit u niets maar bent u wel gelukkig’. Met hun The Great Reset of Build Back Better – wat hetzelfde is als The New World Order – wordt de mensheid misleid in de richting van de Hunger Games Society. Covid, of ‘corona’ (wat letterlijk de ‘kroon’ op het werk van de Cult moet worden) zal ons letterlijk tot de Transhumane Mens 2.0 maken, waarbij door lockdowns de economie is verwoest, cash geld is afgeschaft, we gechipt zijn om mee te kunnen doen aan het economisch verkeer, gebruikmakend van ons basisinkomen dat iedereen krijgt, mits we ons aan de regels houden en we niet boven de ons toegekende CO2-norm komen…

Wie denkt dat dit complottheorieën zijn heeft niet goed opgelet en moet dit boek vooral niet lezen maar in de rij gaan staan voor zijn volgende booster. Voor wie nog een paar zelfstandig werkende hersencellen heeft is dit boek een absolute must die zal uitnodigen om ook de andere boeken van Icke te lezen. Zij zullen de gebeurtenissen van 2020 en 2021 in een totaal nieuw licht zien als hij het bewijs produceert dat de mensheid is bedrogen op een schaal die ieder geloof tart.

David Icke’s tijd is gekomen en Percepties van een Vrijdenker had niet op een belangrijker en relevanter moment gepubliceerd kunnen worden, met een publiek dat inmiddels wél bij de informatie kan waarvoor hij drie decennia werd gehoond.

Extra informatie

Extra informatie

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.