Coen Vermeeren

De Kakistocratie – geregeerd worden door de slechtsten

Schermafbeelding 2018-06-14 om 16.55.47

Langs alle kanten komt op dit moment het vuil naar boven. Ongeacht de hoeveelheid ‘spin’ om de vuile was vooral niet buiten te drogen, boeten de ‘powers that be’, de mainstream media, de politiek, aan gezag in.
Alleen al in de afgelopen week kwamen de volgende interessante zaken voorbij:

Willem MiddelkoopPatronen van Bedrog

Een nieuw boek naar aanleiding van een presentatie in 2014 van Middelkoop in Delft bij mijn toenmalig Studium Generale – 1000 man in de zaal, dat zei al genoeg – laat zien dat complotten bestaan, overal en altijd, en gebruikt worden om de sheeple de juiste kant op te krijgen…

Arnold Karskensjournalist die de NOS in de gaten houdt

Net als Janneke Monshouwer, voormalig NOS, die ook onlangs met een nieuw boek kwam over Trump, houdt Arnold de mainstream media in de gaten. Zijn laatste post over misleiding door de staatsomroep gaat over de gekleurde berichtgeving omtrent immigratieproblematiek en misdaad. Het beestje mag niet meer bij de naam worden genoemd in Nederland. De 7e vangst van Arnold vind je hier. En mensen zijn uitgenodigd om de NOS continu in de gaten te houden.

Tjeerd Andringauniversitair hoofddocent van de RU Groningen

Nonini.nl: ‘Overheden lijken beter te zijn in het in de doofot stoppen van de eigen kwalijke praktijken dan in het aanpakken ervan.

Een pakkende quote uit een uitgebreid interview over de manier waarop we geregeerd worden door de slechtsten van de slechtsten. Van pedosexuele schandalen in de hoogste kringen tot continue en illegale oorlogen om olie, macht, controle….

Inmiddels beginnen steeds meer eerlijke wetenschappers op te staan die het ‘systeem’ aan de kaak stellen. Het algemene gevoel is dat het onderhand wel genoeg is. Tijd voor eerlijk bestuur, leiderschap dat die naam verdient, eerlijke wetenschappers….

Tot slot nog iets om te ‘lachen’. Een ‘onafhankelijk onderzoeker’ die door bepaalde NL ‘autoriteiten’ serieus wordt genomen en wordt aangehaald door de NOS in het niet onbelangrijke MH17-onderzoek waarvan de uitkomst voor Rusland onlangs erg negatief is uitgevallen, heeft kennelijk een, op zijn minst onconventioneel, stopwoordje…

‘suck my balls’… 

…we laten het hier maar bij voor vandaag…

 

 

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.