Coen Vermeeren

WTC 7 NIET door brand verwoest!

maxresdefault

Explosief materiaal

De Universiteit van Alaska Fairbank, is voor zover we weten de enige universiteit die serieus onderzoek heeft gedaan (en doet) naar de miraculeuze instorting van het derde WTC gebouw, WTC 7, aan het einde van de middag op 9/11.

Nieuwe onderzoeksresultaten

Op 6 september j.l. presenteerde dr. Leroy Hulsey van de University of Alaska Fairbanks de conclusies van zijn uitgebreide en gedetailleerde onderzoek naar 7 World Trade Center. Het Amerikaanse overheidsinstituut NIST concludeerde na jarenlang ‘onderzoek’, waarin ze de ongeloofwaardige gang van zaken maar niet wist te ‘verklaren’ dat het gebouw is ingestort door brand.

“Onze studie laat zien dat brand niet de oorzaak was van het instorten van WTC7,” zegt dr. Hulsey tijdens de presentatie van zijn onderzoek. “Dit staat haaks op de bevindingen van het NIST”. Volgens Hulsey waren de computermodellen die het NIST gebruikte geen juiste weergave van de werkelijkheid. Hoewel kan worden gezegd dat de computermodellen in 2001-2008 minder geavanceerd waren dan die van vandaag, was de ingenieurswerkelijkheid in die periode niet anders. Men had eenvoudigweg niet de mogelijkheid van het gebruik van explosieven kunnen diskwalificeren – wat NIST gedaan heeft – zeker niet omdat tientallen getuigen voorafgaand aan de instorting van WTC 7 zware explosies hebben gerapporteerd.

Uitkomst officieel onderzoek stond tevoren vast

Met andere woorden – de uitkomst van het NIST onderzoek stond tevoren al vast. NIST had alleen moeite om die uitkomst aannemelijk te maken. De instorting die het NIST liet zien naar aanleiding van hun analyses was anders dan de daadwerkelijke instorting, die iedereen op de filmbeelden, geschoten van diverse kanten, had kunnen zien.

Het onderzoek is uitgevoerd door dr. Hulsey, voorzitter van de Civil and Environmental Engineering Department van de University of Alaska Fairbanks en twee onderzoeksassistenten.

Meer informatie over het project van de universiteit van Alaska:

http://ine.uaf.edu/projects/wtc7/

http://WTC7Evaluation.org

De presentatie van professor Hulsey staat hieronder – het is een redelijk taaie presentatie met een hoog technisch gehalte, maar zeer de moeite waar voor iedereen die de details van de instorting van WTC 7 wil begrijpen:

Smoking Gun 

Voor alle duidelijkheid – gebouw WTC 7 is de smoking gun van 9/11. Als dit gebouw is ingestort, op dezelfde dag, 11 september 2011, door explosieven, dan valt een vooropgezet plan – voorkennis, van Amerikaanse betrokkenheid – niet meer te ontkennen. Immers het gebouw had onder andere de burgemeester van New York, de CIA en de geheime dienst als huurder!

Wat klopt er dan nog meer niet van 9/11? In elk geval weten we nu dat de aanval op Irak, dat GEEN massavernietigingswapens had, ondanks dat de Amerikaanse regering dat in alle toonaarden beweerde, gebaseerd was op leugens. Is de Amerikaanse regering too big te be tried?

Voor een toegankelijke uitleg – in breder perspectief van 9/11 – is het boek van Coen Vermeeren, 9/11 is gewoon een complot – een uitstekend startpunt.

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.