Coen Vermeeren

13 december Delamar Amsterdam

George van Houts - Kom Plott

Kom Plott – 9/11 – vrijdag 13 december a.s. 

George van Houts – 19:30 uur Amsterdam Delamar

Het andere verhaal over 9/11 door de bekende acteur en cabaretier George van Houts. Hij maakt gehakt van het officiële verhaal, maar staat er voor open dat hij ongelijk heeft. Iedereen die met feiten onderbouwd het officiële verhaal wil verdedigen nodigt hij uit om met hem in debat te gaan.

Nu NIST – het officiele onderzoek naar de instortingen van de 3 Torens van het WTC op 9/11 – opnieuw weigert om de computercodes te delen, zodat wetenschappers kunnen controleren of zij hun onderzoek wel degelijk hebben gedaan, is het meer dan eens duidelijk dat er sprake is van een majeure cover up.

Insiders in de VS denken dat dit – samen met het onderzoek naar de instorting van WTC 7 door de universiteit van Alaska Fairbanks – de opmaat is voor een definitief demasqué van het sprookje van 9/11.

Tot die tijd moeten we het 9/11 verhaal blijven bevragen – er zijn teveel oorlogen gevoerd, doden gevallen en geld gespendeerd in Afghanistan en Irak, dat we het verplicht zijz de aanleiding voor die oorlogen te onderzoeken.

NOS: Oorlog in Afghanistan kon niet gewonnen worden 

Oorlog in Afghanistan alleen al, kostte bijna 1000 miljard dollar! 

Ieders hulp is daarbij noodzakelijk, niet in de laatste plaats omdat we er allemaal mee te maken hebben: we leven in de wereld die is vormgegeven door 9/11. Niet alles loopt op rolletjes… wegkijken helpt niet…

KAARTEN voor Kom Plott 

KAARTEN 13 december De La Mar

 

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.