Coen Vermeeren

The Cosmic Hoax

maxresdefault

Nieuwe Documentaire van Steven Greer

In deze barre tijden waarschuwt dr. Steven Greer ons voor het nogal luidruchtige tromgeroffel dat er een “Security Threat” is rond ‘mogelijke buitenaardse machten en krachten’.
We hebben op dit moment sinds december 2017 de Mainstream “tic-tac” ufo’s die zijn geout – of eigenlijk gelanceerd – in de New York Times en op CNN – wat feitelijk altijd een rood vlaggetje is.
Deze ufo’s – gefilmd met de boordcamera’s van F-18 gevechtsvliegtuigen en bejubeld door de piloten als zijnde ‘not from this world’ – ufo’s die nota bene door diezelfde media altijd zijn geridiculiseerd, zijn nu hip geworden en dat zou ons ernstig moeten doen afvragen: wat gebeurt hier eigenlijk precies?
Luis Elizondo en Tom Delonge – To The Stars Academy – en in hun kielzog Robert Bigelow (miljardair) krijgen alle ruimte om toe te werken naar het al zo vaak gehoorde verhaal dat er een dreiging is, deze keer van buitenaardsen, want die zijn gevaarlijk omdat ze ons willen pakken…
Ik sta nadrukkelijk niet aan die kant en daar zijn heel veel goede redenen en bronnen voor.
Steven Greer, bekend van het Disclosure Project uit mei 2001 (we all know what happened in september that year), waarschuwt al jarenlang voor dit Deep State plan, om als klap op de vuurpijl – na de opgeblazen covid-plandemie – de wereldbevolking met de dreiging van een buitenaardse invasie onder die beruchte Nieuwe Wereld Orde te brengen. En aangezien de plandemie langzaam ook bij het grote publiek aan het licht begint te komen, wordt het volgens insiders hoogstwaarschijnlijk nu tijd voor hen om deze kaart te gaan spelen.
Modus Operandi zou zijn een fake alien invasion – ofwel de zoveelste maar deze keer laaste False Flag…?
Logisch is daarom dat in Steven Greers zojuist gereleaste documentaire The Cosmic Hoax – zowel 9/11 als het ufo-fenomeen bij elkaar worden gezet als vervolgstappen in een weldoordacht plan. Ik vraag me af of het toeval was dat juist dit de twee topics waren waarover sommigen zich in Delft zo druk maakten…
Ja, er is kritiek op Greer en hij is emotioneel en hij zet zich nogal makkelijk on centre stage, maar het feit dat hij al dertig jaar vasthoudt aan zijn eigen verhaal, in combinatie met de schreeuwpartijen van anderen die het ufo-fenomeen volledig naar zich toe hebben weten te trekken – en dus juist nu in de MSM een enorm podium krijgen – zou hem in elk geval het voordeel van de twijfel moeten geven.
Ik raad je de docu daarom van harte aan (klik op het plaatje) …

… maar trek daarna vooral je eigen conclusies!

Komt tijd, komt inzicht.
We staan ongetwijfeld heel dicht bij een ontknoping.

Meest gelezen

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.