Coen Vermeeren

Boek: De 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers – april 2021

duo book

US Navy en Pentagon bevestigen het bestaan van ufo’s

Nadat al in december 2017 filmpjes naar buiten kwamen over de ufo’s die waren gefilmd door piloten van de US Navy, bevestigde het Pentagon in mei 2020 dat de filmpjes van de F-18 piloten echt waren. Ook zei men dat hun beste piloten met hun meest geavanceerde apparatuur niet in staat waren om te achterhalen wat voor objecten het waren, noch waar ze vandaan kwamen. De getuigen denken dat ze ‘niet van deze wereld’ zijn. Buitenaards is een taboe-woord en dat hoor je ze dus ook niet (of nauwelijks) zeggen, maar het is wel wat ze bedoelen. Er is dus ten aanzien van ufo-disclosure dus duidelijk iets aan de gang.

Een enorme overvloed aan serieuze ufo-waarnemingen

Dit zijn niet de eerste beelden van echte ufo’s. Zeker de afgelopen 75 jaar zijn er door getrainde waarnemers tienduizenden ufo-waarnemingen gedaan. Getrainde waarnemers zijn onder andere militaire en burger piloten, maar ook luchtverkeersleiders die gebruik maken van state-of-the-art radarapparatuur, militair personeel en zelfs door astronauten zijn ufo’s waargenomen. Heel frekwent worden ufo’s gezien door meerdere getuigen tegelijkertijd. Duizenden keren wordt de visuele waarneming bevestigd door de radar en af en toe ook door ander fysiek bewijs, zoals brandplekken op de grond na een ufo-landing.

Ufo’s waren toch onzin?

Ondanks het enorme aantal betrouwbare ufo-waarnemingen kregen getuigen tot nu toe altijd het stempel “onzin” opgeplakt. Officieel werd er geen onderzoek naar ufo’s gedaan en getuigen werden vaak geridiculiseerd en uitgemaakt voor “ufo-gekkies”.

Uit de Amerikaanse berichtgeving van de afgelopen tijd blijkt echter overduidelijk dat er speciale afdelingen in het leven zijn geroepen die al jarenlang onderzoek doen naar ufo’s. Amerikaanse piloten krijgen zelfs instructies hoe ze een correcte ufo-waarneming kunnen doen. Een merkwaardige taak als ufo’s niet zouden bestaan…

Geheimhouding

Opvallend genoeg krijgt het ufo-onderwerp dus op dit moment steeds meer aandacht in de media, maar nog altijd niet de aandacht die het werkelijk verdient. Het is belangrijk dat mensen zich gaan voorbereiden op de reële mogelijkheid dat we al heel erg lang contact hebben met buitenaardse beschavingen en dat dat al die tijd is verzwegen.

Waarom moeten we het hier nu over hebben?

Door contact met buitenaardse beschavingen zal werkelijk alles op onze planeet gaan veranderen. Niet alleen kunnen we met ufo-technologie veel van onze problemen met energie en transport oplossen – iets waar ufo-getuigen al heel lang aandacht voor vragen – maar ook de intussen grootschalige vervuiling van de planeet kan worden aangepakt. Maar ook onze wetenschap, onze economie, ons geloof – alles zal veranderen… Was dat misschien de reden dat het al zo lang wordt tegengehouden? Dat geheimhouding nodig was om mensen niet in paniek te brengen, zoals vaak is aangedragen? Dat er talloze belangen spelen?

Toch is er geen ontkomen aan, en de reacties van de bovengenoemde Amerikaanse instanties laat op zijn minst zien dat er op dit gebied iets gaat veranderen. Waarschijnlijk heel snel. Voor de planeet kan het eerlijk gezegd ook niet snel genoeg gebeuren. In alle opzichten hebben we door onze geloofssystemen – onze manier van omgaan met elkaar en de planeet – de absolute grenzen wel zo’n beetje bereikt.

De 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers

Alles bij elkaar genoeg reden dus om nog eens heel goed te kijken naar wat we als planetaire samenleving intussen allemaal aan ufo-ervaringen hebben liggen. In een boek in twee delen bespreekt luchtvaart- en ruimtevaartexpert Coen Vermeeren de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers van de afgelopen bijna tachtig jaar – zelfs van voor 1942 tot nu in 2021. De verzamelijk beschrijft goed gedocumenteerde individuele waarnemingen maar ook ufo-verschijningen voor tienduizenden mensen tegelijk. Waarnemingen bovendien in alle delen van de wereld en zelfs vanuit onze ruimteschepen en ruimtestations.

In het boek met veel figuren en foto’s zijn ook talrijke kaders aangebracht waarin begrippen worden uitgelegd en voorzien van commentaar. Vermeeren weet met kennis en humor het meest serieuze en tegelijkertijd minst bekende maar belangrijkste onderwerp van deze tijd voor iedereen toegankelijk te maken.

Bestellen

Deel 1 en Deel 2 zijn NU VERKRIJGBAAR en hieronder bij de uitgever te bestellen. Als u bij de uitgever bestelt dan steunt u de auteur extra, maar u kunt de boeken overal in Nederland en België aanschaffen.

Bestellen kan hier: NU BESTELLEN

dr.ir. Coen Vermeeren – van de uitgever:

Luchtvaart- en ruimtevaartexpert dr.ir. Coen Vermeeren is naast wetenschapper ook auteur, filosoof en musicus. Hij doceerde jarenlang aan de TU Delft eerste- en tweedejaars- studenten en begeleide masterstudenten en promovendi. Van 2003-2017 was hij tevens hoofd Studium Generale en ontmoette in die hoedanigheid wetenschappers, politici, schrijvers en journalisten van allerlei pluimage. Als studium generalist had hij de verantwoordelijkheid voor een belangrijk stuk academische verbreding van de universitaire gemeenschap in Delft. In dat kader kwamen er vanuit de studenten ook steeds meer vragen naar onderwerpen waar het spanningsveld tussen wetenschap en maatschappij in toenemende mate voelbaar is. Als inhoudelijke deskundig en verantwoordelijk ingenieur besloot hij onder andere de onderwerpen ufo’s en de aanslagen van 9/11 uitgebreid te bestuderen en te programmeren. Over beide onderwerpen schreef hij een bestseller.

Vermeeren kreeg de afgelopen jaren buitengewoon veel aandacht in de media. Hij werd daarmee een van de bekendste ingenieur-wetenschappers die de TU Delft ooit heeft voortgebracht.

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.