Coen Vermeeren

Vrije Energie – het enige echte alternatief!

Vrije Energie (Jeane Manning en Joel Garbon)

Een boek voor ouders en grootouders, voor hun kinderen en kleinkinderen – omdat er wel een goede oplossing is voor het energievraagstuk !! 

Misschien wel het belangrijkste boek in deze tijd van klimaathysterie?!

Het Engelstalige boek Breakthrough Energy in deze Nederlandse vertaling Vrije Energie – is geschreven door Jeane Manning, een vrouw die getraind is om mensen te observeren en een man, Joel Garbon die geschoold is in wat men de harde wetenschappen noemt; zij zijn socioloog en chemicus: geschikt dus voor een onderwerp dat ieders toekomst raakt.

Samen onderzochten zij vele tientallen jaren de wereld van de alternatieve energie en doen in dit boek uitgebreid verslag. Heel veel briljante en vernieuwende uitvinders laten zij aan het woord. Allemaal werkten zij aan echte schone, goedkope en duurzame oplossingen voor het mondiale energiegebruik en … ze werden tegengewerkt …

Het boek van 352 pagina’s met afbeeldingen is bedoeld voor iedereen – jong en oud, techneuten en leken – die precies willen weten welke energiebron we in de toekomst gaan krijgen maar ook waarom die er nog niet is. Het boek leest dan weer als een detective, dan weer als een geschiedenisboek, tussendoor worden diverse schone energiesystemen uitgelegd die al zijn ontwikkeld maar ook waarom die er niet zijn.

De drie vertalers hebben hun sporen verdiend in de techniek. Ondergetekende, Coen Vermeeren is luchtvaart- en ruimtevaartingenieur en verdiepte zich o.a. jarenlang in ufo’s. Nu langzaam naar buiten begint te komen dat die daadwerkelijk bestaan en zeer waarschijnlijk onaards zijn, wordt ook de roep om het delen van ufo-technologie steeds luider. Vrije Energie is namelijk de ‘brandstof’ van deze bijzondere objecten, die, zoals we in dit filmpje duidelijk kunnen zien en horen “geen rookpluim achterlaten…”. Het interview op FOX News:

https://www.youtube.com/watch?v=WelCLCKb_3I

Pepijn Fluks is werktuigbouwkundig ingenieur en werkzaam in de (conventionele en hernieuwbare) energiesector en Karsten van Asdonk studeert nog aan de TU Eindhoven en zou het liefst willen afstuderen op vrije energie. Hij gaf niet lang geleden op zijn universiteit een korte presentatie over vrije energie:

Hopelijk is de tijd daar rijp voor want er zullen heel veel jonge studenten willen gaan werken aan echte oplossingen voor de mensheid.

Vrije Energie samen realiseren!

Zo komen we bij het doel van dit boek, dat niet alleen bedoeld is om je op hoogte te brengen van deze uitzonderlijke en belangrijke wereld. Het is ook bedoeld namelijk om de weg te bereiden in Nederland en Vlaanderen om Vrije Energie bespreekbaar te maken en op de agenda te krijgen. Als we het er samen over kunnen hebben dan krijgt het handen en voeten, dan gaat het leven, dan creëren we het met elkaar.

Laat het boek dus aan iedereen lezen, geef het boek cadeau aan elkaar, maar vooral aan jonge mensen die de wil en de interesse hebben om er in alle opzichten een betere wereld van te maken. Geef het aan jongeren die, aangezet door de talrijke doemscenario’s over het klimaat, pessimistisch zijn geworden over hun toekomst. Er zijn namelijk sinds Nikola Tesla, dus al ruim 100 jaar, fantastische oplossingen voorhanden die het levenslicht nog niet mochten zien. Oplossingen die de hele klimaatdiscussie zullen doen verstommen, zodat Greta lekker voor haar plezier kan zeilen of, als ze zin heeft ook met een motorbootje kan varen, en de wereld niet op haar schouders hoeft te nemen.

In dit boek lees je daar alles over. Het wordt tijd dat die oplossingen gedeeld worden. We kunnen daar samen aan werken door ons eerst persoonlijk te verdiepen in welke oplossingen dat zijn, om vervolgens te vragen waarom die ons zijn onthouden. We kunnen, moeten?, immers allemaal bijdragen aan een betere wereld.

Verborgen Energie – het vervolg

Begin komend jaar komt dan ook het vervolg op Vrije Energie – onder de naam Verborgen Energie. Jeane Manning lanceerde het boek in november dit jaar. Deze titel slaat niet alleen op het feit dat de energiesystemen voor ons verborgen zijn gehouden, maar ook dat er in ieder van ons verborgen talenten aanwezig zijn om, ongeacht de systemen die daar wellicht geen belang bij hebben, de betere wereld te creëren. Zoals de naam ‘vrij’ in vrije energie al aangeeft, betekent het dat de energie vrij is van kosten, vrij van rechten, dat het leidt tot vrijheid van handelen en uiteindelijk vrijheid van geest. Hiervoor geldt natuurlijk niet dat we dan alles maar kunnen doen wat we al deden maar dan nog veel grootschaliger. Het vereist juist een moreel en ethisch handelen dat niet gebaseerd is op de grote ongelijkheid in de wereld, op het vernietigen van de planeet door vervuiling en het plunderen van grondstoffen waar ook nogal eens oorlogen voor gevoerd worden. Het vereist een spiritueel ontwaken en dan komen we misschien bij de belangrijkste reden waarom vrije energie er nog niet is: zijn we wel klaar als mensheid om die stap naar een betere wereld te maken?

Getuige de grote crises waar we mondiaal in zitten – ecologisch, politiek, religieus, monetair, economisch – denken wij dat de wereld er wel aan toe is. De verandering zal echter niet komen van de autoritaire systemen die ons hier gebracht hebben, maar van de wakker wordende individuele wereldburger. De vraag aan iedere individuele burger is dus, wil je wakker worden, wil je een betere, mooiere, gezondere, eerlijke wereld?

Inhoudsopgave Vrije Energie

352 pagina’s

Uitgegeven door uitgeverij Obelisk Boeken

Voorwoord

Deel I – Tijd om wakker te worden
Hoofdstuk 1: De reis van Jeane
Hoofdstuk 2: Het besluitvormingsproces in eigen hand nemen
Hoofdstuk 3: Doorbraken zijn noodzakelijk
Hoofdstuk 4: De wereld die we kunnen kiezen

Deel II – De invloed van de verborgen geschiedenis op jou
Hoofdstuk 5: Nikola Tesla
Hoofdstuk 6: De bruisende zee vol energie
Hoofdstuk 7: Levende energie
Hoofdstuk 8: Vermogen uit het universum
Hoofdstuk 9: Pioniers van het magnetisme
Hoofdstuk 10: Olie en water

Deel III – Opkomende tijdperk
Hoofdstuk 11: Baanbrekende theorieën
Hoofdstuk 12: Het water is heet
Hoofdstuk 13: Beter dan vuur
Hoofdstuk 14: Zingend Water
Hoofdstuk 15: Magneten in de toekomst
Hoofdstuk 16: Stortregen aan oplossingen

Deel IV – Wie heeft de energierevolutie gekaapt?
Hoofdstuk 17: Misleide media
Hoofdstuk 18: Tegen een muur lopen

Deel V – Eis je recht op om te kunnen kiezen
Hoofdstuk 19: Het openen van deuren
Hoofdstuk 20: Wat jij kunt doen

Appendix 1: De energie-innovatiewet
Appendix 2: Mohorns zelflopende muurdroger

Lijst met interessante websites
Verklarende woordenlijst
Over de auteurs
Index

HET BOEK IS ZONDER VERZENDKOSTEN VERKRIJGBAAR IN DE BOEKENSHOP

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Vòòr 23 uur besteld, morgen in huis…
…ook verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland en Belgie!

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.