Coen Vermeeren

Pentagon: ufo’s kunnen de tijd-ruimte krommen

CNN Pentagon

Eigenlijk geen nieuws zou je zeggen, maar helaas in onze wereld wel: ufo’s maken gebruik van een andere natuurkunde dan die van uw scooter. Ok, nou ik heb het gezegd. En nu?

Werden we een paar maanden geleden nog opmerkzaam gemaakt op het geheime onderzoek bij het Pentagon naar ufo’s van 22 miljoen dollar per jaar, wat denk je… is er iets veranderd?

Dat had uiteraard wel gemoeten. Het is niet niks wat Luis Elizondo, voormalig Pentagon-medewerker die leding gaf aan het top secret onderzoek naar vliegende schotels, ons vertelde. Hij was de baas van het AATIP – Advanced Aerospace Threat Identification Program. Typisch Pentagon zou je zeggen, altijd op zoek naar bedreigingen.

In 2015 waren Amerikaanse straaljagerpiloten verbaasd over de prestaties van een ufo die zij op camera hebben vastgelegd – en gedeeld:

Duidelijk geen technologie van ons. Het feit dat dit gewoon in de openbaarheid komt en iedereen gewoon de andere kant uit kijkt, is ronduit ongelooflijk. Hier hebben we – aardse of onaardse, dat maakt mij ten diepste niet uit – technologie die al onze problemen van energiewinning en transport in een klap oplost. En wat vinden we daarvan? NIETS – we bouwen ons land vol met kansloze windmolens die op subsidies draaien en niet op … wind…

Het probleem met ufo’s is niet dat ze er niet zijn, of dat de higher ups niet weten wat ze zijn, het probleem is dat niemand – en dan bedoel ik politiek en wetenschap (media volgt gewoon) – in staat is om binnen zijn systeem op te staan en te zeggen dat ze er zijn, die dingen! We gaan er nu iets mee doen…

Wat is dat dan? Angst, ontkenning, controle, macht…?

We hebben de Daily Stars van deze wereld nodig om de grootste waarheden de wereld in te slingeren. Maar de zogenaamde ‘kwaliteitskranten’ wagen zich er niet aan. O, jawel hoor, ik stond in de AD, Telegraaf, Volkskrant, de NRC, de Morgen…. maar altijd onder de rubriek bizar of op een plek met de strekking van curiositeit.

Dan vragen mensen wat zij eraan kunnen bijdragen om dit verder naar buiten te brengen. Het eenvoudige antwoord is – niets. Het is al naar buiten – kijk maar om je heen. Er staat op dit moment een hele serie kinderen klaar die het vanzelf van de oudere generatie overneemt. Het zou de voorkeur hebben dat we het niet zo lang meer op zich laten wachten. We maken namelijk nogal wat kapot met onze vervuilende technologie. Maar het oude systeem is al stuk.

Een mooie vergelijking zou zijn dit bizarre filmpje dat de instorting van WTC 7 zou moeten ‘verklaren’ (vanaf 4:00) – het ziet er mooi uit maar het klopt fysisch totaal niet. Het enige dat klopt is dat het een mooie metafoor is van al onze huidige geloofssystemen: aan de buitenkant lijkt het nog wat; maar het valt as we speak al van binnen als een kaartenhuis in elkaar. We zien het alleen nog niet altijd aan de oppervlakkig buitenkant…

 

 

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.