Coen Vermeeren

Je mag niet in ufo’s ‘geloven’…

Wilsthorp-UFO-854745
Kan iemand mij uitleggen waarom door gemeenschapsgeld betaalde instituten – gemeenschapsgeld uitgeven om zoiets ‘doms’ als ufo’s – dat snapt toch iedereen!!? – menen te moeten ‘uitleggen’ aan het publiek – na een uitzending voor anderhalf miljoen (!) kijkers – van Coen Vermeeren over ufo’s in de Reunie?
En dat op de zoekterm ‘coen vermeeren’…

Kennelijk mag dat publiek niet ‘geloven in ufo’s’ – overigens dat hoeft ook niet, UFO’s BESTAAN GEWOON !
[@Jacques: ook dank voor het toezenden van deze interessante constatering :)]
Nee, de bewakers van de Heilige Wetenschap moeten op de bres met betaalde advertenties om de dwalende schapen weer op het rechte pad te brengen…
Overigens staan er in de gepromote berichten hele goede zaken gemeld, naast zwaar achterhaalde en misleidende informatie. Maar dat is niet zo gek in een tijd van fake news door, niet in de laatste plaatst, de gevestigde (Mainstream) media.
Het blijft lastig om het onderscheid te maken, maar ik kan u vooral aanraden om zelf te bepalen wat u ‘gelooft’ of vindt, of de ervaringen te koesteren die u zelf hebt!
Ik heb namelijk zeer veel prachtige persoonlijke ufo-ervaringen van mensen opgestuurd gekregen in de vele jaren dat ik over het fenomeen openlijk spreek. Ook naar aanleiding van de uitzending van de Reünie. Dank daarvoor!
Voor de volledigheid de twee links van de hierboven genoemde organisaties. Die ik overigens ook hartelijk wil bedanken: ze zorgen voor een enorme toename in de boekverkoop!
Het grappige aan het laatste artikel is wel dat men constateert – net als de misleidende studie van de Universiteit van Colorado eind zestiger jaren van de vorige eeuw door dr Condon – CONDONREPORT – ‘dat er zich weliswaar onverklaarbare zaken in de lucht afspelen, die ongetwijfeld op te helderen zouden zijn als er onderzoek naar zou plaatsvinden.’ Wat doen ze dus niet? Onderzoek… Althans niet openlijk.
Zo zullen we dus nooit het onverklaarbare kunnen verklaren. Maar misschien is dat ook wel de bedoeling?
Blijf nadenken mensen…
NASCHRIFT
een half uur na deze ‘post’, waren beide Adv op google WEG !

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.