Coen Vermeeren

EINDELIJK DISCLOSURE?!

Harry-Reid-photo

New York Times komt met Pentagon onderzoek naar Ufo’s

Na jarenlang zaken geheim houden, hun reden van bestaan, geeft het Pentagon toe dat ze onderzoek deden naar…. daar komt ie…. ufo’s.

UFO’s

Het volgende filmpje begeleidt het NYT-artikel:

NYT: ‘Maar liefst 22 miljoen werd besteedt aan ufo-onderzoek’…. hmmmm…. op een budget van 600.000 miljoen. Peanuts dus.

En hoewel dit groot nieuws is – het staat in de New York Times immers – is dit sowieso het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.

0,037 %

We praten over 22 miljoen op het jaarlijkse oorlogsbudget van de VS. Nu lezen we dat dit budget officieel 600 miljard dollar is, dus het ufo onderzoek bedraagt slechts 0,037 % van dat budget. Het verdwijnt ook nog eens veel verder in het niets tegenover de zwarte budgetten waar het Pentagon überhaupt geen enkele verantwoording over aflegt. Wie herinner zich niet de missende de 2,3 trillion dollar die minister van Defensie, Donald Rumsfeld, kwijt was op 10 september 2001… Inderdaad, de dag voor 9/11… toeval?

Voor wie niet weet hoeveel geld dat is: 2.300 miljard, of uitgeschreven 2.300.000 miljoen. Zet dat af tegen de officieel erkende 22 miljoen en je ziet de verhoudingen. Inmiddels is dat missende bedrag overigens ietsje meer geworden: 6,5 trillion dollar… Het vermoeden bestaat, aldus insiders, dat minstens een deel van dat bedrag wordt besteed aan wat we ET, Alien of ufo-technologie zouden kunnen noemen. Dat zou niet moeten verbazen.

Uiteraard zegt het Pentagon dat het in 2008 opgestarte en 22 miljoen kostende programma in 2012 werd beëindigd omdat er ‘andere zaken met hogere prioriteit speelden’… Je vraagt je af wat er belangrijker was.

Maar terug naar de actualiteit. Zelfs onze mainstream media (NOS, NU) hebben het bericht overgenomen. Is dit dan disclosure? Niet echt, want, zegt het Pentagon, het programma is inmiddels beëindigd… sure… en ook de NYT gelooft dat niet. Maar iedereen kan wel weer lekker gaan slapen.

Het NYT artikel lijkt in begin heel erg te hinten op een persoonlijk belang (22 miljoen) van de initiatiefnemer ,Senator Reid (D) en uitvoerder, zijn vriend Robert Bigelow, een rijke ondernemer (miljardair) ‘met interesse in ruimtevaart’, die ‘het grootste deel van dat geld kreeg’. Het artikel doorlezend tot het einde laat toch een aantal duidelijke en zeer belangrijke signalen zien:

INTERESSANT 

 • toegegeven worden meerdere ontmoetingen van onbekende voertuigen met Amerikaanse jachtvliegtuigen
 • steunbetuigingen voor het ufo-onderzoek van andere Senatoren
 • de projectleider die toegeeft dat het programma na de officiële beëindiging stiekum doorliep met de US Navy en de CIA als partners
 • er interesse was van individuen in de DIA (Defense Intelligence Agency) om onderzoek naar ufo’s te doen
 • dat er ook astronauten waren en piloten die hier om vroegen
 • dat er angst bestond bij hen om ufo’s te melden naar hun meerderen vanwege ridiculisering – zie het Disclosure Project van Steven Greer 
 • dat er geen openlijk debat in de Senate over kon worden gehouden vanwege de verwachtte weerstand, waardoor het een geheim (black) project moest worden
 • dat Bigelow Aerospace Company een loods gebruikte voor de opslag van ‘metaal legeringen en andere materialen die van ufo’s afkomstig waren’
 • er mensen werden onderzocht die in contact met ufo’s waren geweest
 • Senator Reid beweert dat het programma dermate succesvol was dat men vroeg om meer geheimhouding – een zogenaamd Restricted Special Acces Program – dit is waar Steven Greers laatste documentaire UNACKNOWLEDGED op NETFLIX over gaat.
 • dat in 2009 de directeur van het geheime programma aan het Pentagon meldde: “wat beschouwd werd als science fiction is nu wetenschappelijk feit“.
 • dat de VS zich niet zou kunnen verdedigen ten opzichte van de aangetroffen ufo-technologie
 • de technologie, zo was hun conclusie, was niet van deze planeet

Aandoenlijk zijn dan weer de geciteerde opmerkingen van ‘wetenschappers’ die gepuppytraind zijn om het hele onderwerp te ridiculiseren. Daarbij wordt ook weer genoemd dat in de jaren ’50 en ’60, het officiële onderzoek (Project Bleubook) werd beëindigd met de conclusie dat ‘er niets te onderzoeken viel’. Het officieel standpunt tot nu toe.

STOP 

De programmadirecteur vroeg om meer fondsen, maar het programma werd beëindigd. In mijn ogen betekend dat dat het programma nog dieper ondergronds ging. Hoewel dat waarschijnlijk niet nodig was: het zat al heel erg diep, maar het was niet de bedoeling om daar aan te komen. Dit programma van slechts 22 miljoen was waarschijnlijk een zoethoudertje voor een senator en zijn rijke vrienden. Toen het aantoonde dat er met ufo’s inderdaad iets speelt, kwam men te dichtbij en moest het programma worden beëindigd.

DISCLOSURE ?

Er wordt al heel erg lang gewaarschuwd voor soft disclosure. Dat is een mondjesmaat gelekt of toegegeven verhaal over ufo’s (een abstractie want wie zijn dat dan en waar komen ze vandaan) of alien restanten op Mars o.i.d. Allemaal nog zaken die onze waan van de dag nauwelijks kunnen beroeren.

Ook wordt gesproken over een alien threat – een buitenaardse dreiging – zodat alle volkeren van de wereld zich zouden verenigen om ons tegen hen te beschermen. De oorlogstrom dus. Hier Amerikaans president Ronald Reagan voor de VN :

Maar hard disclosure is dit dus niet. Dat zou iets zijn in de trant van: Buitenaardsen bestaan, we hebben er al erg lang contact mee, ze zijn niet gevaarlijk voor ons en we hebben u dat jarenlang niet verteld omdat we hier onze eigen spelletjes wilden blijven spelen.

De grootste ‘bedreiging’ van contact met buitenaardse beschavingen – het woord beschaving is hier inderdaad van toepassing – is dat het hier alles op zijn kop zal zetten in positieve zin: gratis (vrije, of nulpunts-)energie – andere (niet chemische) gezondheidszorg – andere (niet vervuilende) vormen van transport – een groter inzicht over het universum, de natuurwetten en de schepping en, niet op de laatste plaats over onszelf… Dat is op zijn minst een bedreiging voor de gevestigde belangen op deze planeet. Bovendien moet en passant nog even uitgelegd worden waarom dit allemaal geheim werd gehouden.

Het artikel in de NYT citeert ook nog de mening van Robert Bigelow dat de VS ernstig achterlopen op dit terrein in vergelijking met grote landen als China en Rusland naast kleinere landen als België, Frankrijk, Engeland en de landen in Zuid Amerika. In dit rijtje staat Nederland niet. Wij lopen volledig aan de leiband van de VS.

Voor wie een interessant Frans onderzoek wil lezen – 100 pagina’s – uit 1999, die leest het COMETA rapport. Een ware eye-opener. Wat jammer toch dat het al bijna 2018 is en we die technologie die een einde maakt aan onze energieproblematiek, transportproblemen, grondstoffenoorlogen, armoede en ongelijkheid, vervuiling, nog steeds geheim wordt gehouden.

Call me a dreamer, but I’m not the only one …

 

 

Meest gelezen

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.