19.4 C
Roswell
zaterdag, maart 25, 2023
Home Auteurs Elana Freeland Geoengineering en Transhumanisme – Elana Freeland

Geoengineering en Transhumanisme – Elana Freeland

39.99

De lucht die we inademen, de grond waarin we ons voedsel verbouwen, het water dat we drinken – alles is intussen in beslag genomen door biotech- en pharmabedrijven voor de beoogde Transhumane Mens 2.0.

Beschrijving

Geoengineering en Transhumanisme is het derde boek van Elana Freeland en completeert het volledige beeld van waarvoor geoengineering vanaf het allereerste begin, nu zo’n 30 jaar geleden, is bedoeld, namelijk het beheersen van de ionosfeer met gepulseerde straling om zo een geïoniseerde atmosfeer te handhaven waarin chemische stoffen en nanotechnologie voortdurend kunnen worden uitgestrooid door straalvliegtuigen, drones en raketten met als excuus ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

Daarnaast wordt met het manipuleren van de totale planetaire omgeving waarvan de mens volledig afhankelijk is, de basis gelegd voor de volledige synthetisering van Mens 1.0. De lucht die we inademen, de grond waarin we ons voedsel verbouwen, het water dat we drinken – alles is intussen in beslag genomen door biotech- en pharmabedrijven voor de beoogde Transhumane Mens 2.0. In een gezamenlijke aanval worden chemicaliën, nanotechnologie en elektromagnetisme gebruikt in een stille oorlog tegen de mensheid, ter voorbereiding op de uiteindelijke softwarefase van de brein-computer interface (BCI) die voor de deur staat en die een definitief einde moet gaan maken aan de autonomie van het individu.

Een boek over de strijd tussen goed en kwaad, licht en duisternis, die 100 jaar geleden door Rudolf Steiner al is voorspeld. De eindfase is aangebroken en de mensheid wordt wakker.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN: 9789464610659
Hoofdtitel: Geoengineering en Transhumanisme
Ondertitel: Hoe chemtrails, mobiele straling en nanotechnologie de mensheid volledig synthetiseren
Auteur: Freeland, Elana
Vertaler: Vermeeren, Coen
Nur: 950 – Technische wetenschappen algemeen
Boeksoort: Algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 19-12-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 39,99
Btw-tarief: Laag
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 556
Gewicht: 1118 gram
Formaat: 240 x 168 x 37