19.4 C
Roswell
zaterdag, maart 25, 2023
Home Auteurs Karsten van Asdonk Energie in Overvloed: introductie in vrije energie – Karsten van Asdonk

Energie in Overvloed: introductie in vrije energie – Karsten van Asdonk

19.99

Een nieuw tijdperk van ongekende mogelijkheden breekt aan, waarin ieder aspect van ons menselijk bestaan zal evolueren. Zijn wij er klaar voor om ons open te stellen voor een wereld van energie in overvloed?

Beschrijving

Energie houdt de wereld in beweging. In onze samenleving verkeert de energiehuishouding echter in totale crisis. De vraag naar energie groeit, de prijzen rijzen de pan uit en dat terwijl de planeet grondig wordt vervuild. Zogenaamde ‘duurzame’ energietechnologieën leggen het nog altijd af tegen fossiele brandstoffen en blijken bovendien op hun eigen manier de natuur grote schade toe te brengen. De beschikbaarheid van voldoende energie voor iedereen wordt een steeds groter probleem.

Echte oplossingen voor het energievraagstuk zijn echter in technische zin al lang geleden uitgevonden. Sinds de tijd van Nikola Tesla (1856-1943) zijn er door hem en vele anderen al baanbrekende energietechnologieën ontwikkeld die continu en overal ter wereld een ware overvloed aan schone energie kunnen genereren. Deze technologieën zijn volledig vrij van vervuiling, vrij van beperkingen en vrij van woekerwinsten; reden waarom we deze energie heel toepasselijk vrije energie noemen.

Waar komt die energie vandaan? Hoe werken vrije energie-technologieën? Wie hebben eraan gewerkt? Hoever staat het ermee? Waarom horen we er niets over? Deze en nog meer vragen komen in dit boek aan bod met onder andere een algemene introductie in vrije energie, de rijke geschiedenis erachter, de pioniers die hun leven eraan wijdden en de weerstand die zij ondervonden. Gaandeweg wordt duidelijk dat de belangrijkste factor niet slechts een kwestie is van techniek, maar vooral te maken heeft met ons bewustzijn.

Een nieuw tijdperk van ongekende mogelijkheden breekt aan, waarin ieder aspect van ons menselijk bestaan zal evolueren. Zijn wij er als mensheid en als individu klaar voor om ons open te stellen voor een wereld van energie in overvloed?

Extra informatie

Extra informatie

ISBN: 9789464610642
Hoofdtitel: Energie in Overvloed
Ondertitel: Introductie in Vrije Energie
Auteur: Asdonk, Karsten van
Nur: 961 – Energie
Boeksoort: Algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 08-12-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 23,99
Btw-tarief: Laag
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 130
Gewicht: 236 gram
Formaat: 209 x 148 x 11