Coen Vermeeren

AE911Truth Nederland over het WTC

maxresdefault

Een uitstekende – Nederlands ondertitelde – korte documentaire van de instortingen van WTC 1, 2 en 7.

Aan het woord is Peter Michael Ketcham, werkte 15 jaar voor NIST – het officiële onderzoeksinstituut dat de instorting van het WTC onderzocht. Ketcham onderzocht het NIST-9/11-onderzoek en kwam naar buiten in 2016 over de 9/11 cover-up.

Stand for the Truth – In augustus 2016 begon een voormalig werknemer van het Nationaal Instituut Waarden en Technologie (NIST) met het inzien van de rapporten over het instorten van het World Trade Center die zijn organisatie jaren eerder had vrijgegeven. Wat hij aantrof raakte hem tot in de kern.

In dit aangrijpende, half uur durende interview vertelt Peter Michael Ketcham het verhaal van zijn ontdekking dat de organisatie waarvoor hij 14 jaar werkte opzettelijk de waarheid heeft verhult over de meest betekenisvolle gebeurtenis van de 21ste eeuw. Met zijn bereidheid onbevooroordeeld te kijken naar wat hij gedurende 15 jaar niet zag, terwijl het zich recht voor hem bevond, inspireert hij ons in het geloof dat we allen de moed kunnen hebben om de waarheid tegemoet te treden – en daarmee eindelijk de wonden van 11 september te helen.

Kijk hieronder voor een playlist met andere video’s van AE911Truth met Nederlandse ondertiteling.

https://www.youtube.com/playlist?list… Bekijk ook eens de Nederlandse site van

AE911Truth (http://www.ae911truth.org/news/langua…) en bezoek ons op facebook:

https://www.facebook.com/ae911truthnl/ For more information: visit

http://AE911Truth.org and http://WTC7Evaluation.org

 

Meest gelezen

Gerelateerde boeken

Artikelen

Contactformulier

Of mail naar [email protected]

Coen Vermeeren geeft sinds 2012 wereldwijd lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Tevens is Coen te benaderen als dagvoorzitter bij congressen en als moderator bij paneldiscussies.