George van Houts gaat in 2018 opnieuw het Theater in over 9/11

0
6020

In het voorjaar van 2018 gaat George van Houts maar liefst 40 theatervoorstellingen doen over 9/11 in zijn one-man-college Kom Plot.

Nadat hij maar liefst 35 try-outs heeft gedaan en nadat bleek dat zowel het publiek als de theaterdirecteuren laaiend enthousiast waren over zijn voorstelling Kom Plot, gaat George van Houts opnieuw de dialoog aan met het Nederlandse publiek over het grotere plaatje achter de wereldgebeurtenissen, met name 9/11.

Complotten zijn immers van alle tijden en je kunt maar beter weten wat er precies gebeurt in de wereld en wie daar achter zitten, dat dan je een willoos slachtoffer bent van de waan van de dag.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de machten achter de schermen en de manier waarop de wereldbevolking wordt klaargestoomd voor een totalitaire overname van de planeet door een kleine elite, is er een ruime keuze aan voorstelling over het complot-der-complotten – 9/11.

Wie het complot van 9/11 niet begrijpt, snapt niets van de oorlog in het Midden Oosten, niet van de vluchtelingenstroom naar Euro, niets van welk drama er in Syrie plaatsvindt – en eerder in Irak, Afghanistan, Lybie, Somalie etc – niets van de demonisering van Rusland en niets van de aankomende clash met Iran.

Om over dat laatste heel duidelijk te zijn: voormalig Amerikaanse generaal en presidentskandidaat Wesley Clark, spreekt in heldere taal over de motieven voor de aanslagen van 9/11. Voor wie het nog niet gezien heeft – hieronder het legendarische filmpje. Voor wie graag in de illusie van de ‘Pax Americana’ wil blijven leven, die klikt dit bericht snel weg!

George van Houts 2018 – ook bij u in de buurt!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here