Op ground zero sterven steeds meer hulpverleners van het eerste uur

2
5090
New York, NY, September 19, 2001 -- A New York Fire Department worker takes a break amidst the piles of rubble at the World Trade Center. Photo by Andrea Booher/ FEMA News Photo

Steed meer hulpverleners van het eerste uur – the first responders – sterven aan de gevolgen van 9/11.

De laatste tijd worden we geconfronteerd met steeds meer schrijnende verhalen van stervende en gestorven zogenaamde ‘first responders’, de mensen die als eerste hulp verleenden na de instoringen van de drie WTC-torens in New York op 9/11.

Een kleine greep:

Zo’n 3700 first responders lijden aan kanker:

15 mannen hebben borstkanker ten gevolge van 9/11

Giftig stof van 9/11 geeft bijna 10.000 New Yorkers kanker

Mensen die op 9/11 als eerste ter plekke waren om hulp te verlenen aan mogelijke slachtoffers van het instorten van de Twin Towers, sterven nu massaal aan de aan 9/11 gerelateerde ziekten.

Een vergeten groep helden die de hoogste prijs betalen voor hun onbaatzuchtigheid. Niemand die voor hen klaar staat en niemand die het er echt over wil hebben.

De werkelijke Inconveniënt truth van 9/11

Eerste hulpverleners sterven massaal aan de gevolgen van 9/11

Wat voor kankerkgevallen betreft het?

De WTC-torens, dat is bekend, hadden een groot asbestprobleem. Geschat wordt in 2000 dat de verwijdering van het WTC asbest in de orde van 1 miljard dollar zou kosten. Tot het verwijderen is het niet gekomen. Bij het instorten is asbest uiteraard massaal vrijgekomen. Echter asbestkanker treedt pas na 30 tot 40 jaar na besmetting op. De genoemde kankergevallen betreft dus geen asbestkanker maar een scala aan andere kankervormen. De gevallen van asbestkanker zullen vanaf 2030 exploderen.

Dit betreft dan uiteraard niet alleen de first responders maar iedereen die daar ter plekke was, of de bewoners van Manhattan die veel te vroeg het sein ‘veilig’ kregen en naar hun woningen terug mochten.

Steeds meer mensen raken overtuigd dat de 9/11 kanker wel eens gerelateerd kan zijn aan stralingsziektes. Dat zou betekenen dat de onderzoekers die claimen dat mini-kernwapens zijn gebruikt bij de vernietiging van de drie WTC torens, in elk geval belangrijke vragen stellen…

9/11 is ook in dit opzicht dus geen verleden tijd!

 

 

2 REACTIES

  1. Asbest kanker kan al na 10 jaar zich openbaren maar meestal na 20 jaar. Jij schrijft stellig 30-40 jaar. Why?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here