Apollo 15 Astronaut over Ancient Aliens

0
4077

Al Worden, Apollo 15 astronaut, vertelt op de BBC dat wij, mensen, afstammen van buitenaardsen die hier lang geleden onze planeet koloniseerden.

We spreken hier dus over de verhalen van de Sumerische Kleitabletten: de Annunaki. Is dat vergezocht? Nee, als je de literatuur goed bestuurt kun je daar nauwelijks omheen. Iedereen ouder dan 40 jaar kent, in elk geval van naam, Erich von Däniken met zijn bestseller: Waren de goden kosmonauten?. Zecharia Sitchin spreekt in meerdere boeken over de Annunaki: zij die van boven naar beneden kwamen.

Hoe kan echter een NASA astronaut uit het Apollo-programma zo zeker hiervan zijn denk je? En er zo openlijk over spreken?

Let vooral ook op de reacties van de interviewers die er heel snel overheen praten. Is dat ongemak of ongeloof? Of mag het niet besproken worden?

Al Worden is heel duidelijk: de dichtst bijzijnde Aarde-achtige planeet staat op zijn minst 3,2 lichtjaar bij ons vandaan; we moeten dus harder met onze ruimtevaartuigen dan de snelheid van het licht: 300.000 km/seconde! En het is gedaan want ik kijk iedere dag in de spiegel en zie dan een ‘alien’ staan.

Tussen neus en lippen door zegt hij nog even terecht dat onze huidige rakettechnologie ‘erg gevaarlijk’ is.