25 september – Ufo lezing Eindhoven

0
541

 

UFO’S BESTAAN GEWOON!

Dr.Ir. Coen Vermeeren
Ufo’s zijn nog steeds een moeilijk onderwerp voor heel veel mensen, ondanks dat het alleen niet geindentificeerde objecten betekent en er tal van zaken worden waargenomen die niet uitgelegd kunnen worden door deskundigen.

Dr. ir. Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en is naast wetenschapper ook musicus en schrijver. Hij kreeg vooral landelijke bekendheid met zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Daarin geeft hij antwoord op vragen als: Welke harde feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat of zou iets moeten weten over ufo’s?

Volgens Vermeeren is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten, leert al snel dat duizenden betrouwbare professionals (hoge militairen, piloten en astronauten maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen) hiervan al meer dan 70 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleiders. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen.

In 2012 won hij de Grenswetenschaps Award. In 2016 schreef hij het boek “9/11 is gewoon een complot”. Meer informatie te vinden op:
www.coenvermeeren.nl

De bijeenkomst vindt plaats op 25 september 2018 in:

De Blokhut

A v. Cortenbachstraat 92

5611 TH Eindhoven

Er is een grote omheinde tuin rondom de Blokhut. Daar mag men niet parkeren.

Daarbuiten kan men in de Iriswijk meestal gratis parkeren. Op de Geldropseweg en het parkeerterrein van de Jumbo en Aldi moet men doorgaans betalen en wordt het terrein na sluitingstijd afgesloten.

Entree is 17,50 euro incl. koffie of thee.

Inloop vanaf 19.00 uur

Aanvang 19.30 tot 22 uur.

Graag ivm logistiek aanmelden bij Maureen: [email protected]

Graag tot dan!