14 maart 2018 – debat 9/11 Gent

0
2048

woensdag 14 maart 2018 gaat Coen Vermeeren met Maarten Boudry in debat over 9/11 in Gent. Het geheel wordt geleid door Rob Vanoudenhoven.

Plaats: Campus Boekenntoren – Auditorium 2: Blandijnberg 2, Gent

Rijd: 20:00 uur – deur open 19:00 uur

Kosten: 10 Euro / studenten 5 Euro

Een debat over Nine eleven

Iedereen weet wat er op 9/11 in de US gebeurde: de grootste aanslag ooit.

Wereldwijd ontrolde zich een bloedige spiraal van nog meer terreur en oorlog. Maar ook van minder vrijheid en privacy. Uiteraard omwille van de veiligheid.

Wat is er op 9/11 echt gebeurd? Meer en meer mensen zijn sindsdien vragen beginnen stellen bij de officiële versie. Actiegroepen dringen aan op een onafhankelijk onderzoek.
Het gebeurt niet zo dikwijls dat hierover publiekelijk en tegensprekelijk gedebatteerd wordt. Maar woensdag 14 maart kan je het meemaken: twee accademici gaan met elkaar in discussie over de feiten zelf, vooral wat er die dag in New York gebeurde met de WTC-torens 1, 2 en 7.

Ze hebben beiden het dossier grondig bestudeerd en komen toch tot een verschillende conclusie. Wat zijn hun argumenten en bewijzen?

Beide sprekers schenken hun gage van 500 € aan een goed doel naar keuze: Against Malaria Foundation (Maarten) en Studium Generale Breda (Coen).

TV-celebrity Rob Vanoudenhoven zorgt er met een kwinkslag voor dat de sfeer positief en correct blijft, zodat iedereen met een goed gevoel huiswaarts keert.

Uiteraard is er ook gelegenheid tot vraagstelling vanuit het publiek.
Zo’n uniek debat over zo’n historische gebeurtenis: dat mag je niet missen! Info en

Reserveren: [email protected]